Sodobna hišica za punčke s pohištvom

260.00

Ta klasična hišica za punčke PlanToys je prva montažna hišica na svetu, ki jo zlahka sami sestavimo, saj potrebujemo le 10 vijakov. Vse od leta 1990, ko so jo oblikovali, je ena najbolj priljubljenih hišic za punčke in PlanToys igrač nasploh!

V hišico zlahka dostopamo z vseh strani, sestavljajo pa jo balkon, drsna vrata in štiri sobe, ki jih s kompleti dodatkov in pohištva lahko opremimo kot spalnico, kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo ali jedilnico (pohištvo in figurice niso priloženi). Sobe so okrašene s stenskimi tapetami z ljubkim vzorcem pomladnih cvetlic.

Na voljo pri naših specializiranih trgovcih

Doživite čarobnost ustvarjanja lastnega doma s to moderno oblikovano hišico za punčke. Realistična sodobna zasnova spodbuja odprto igro in otroke vabi k raziskovanju domišljijske gradnje doma. Hišica je izdelana iz trajnostnega lesa in nima ostrih robov. Opremljena je s pohištvom za dnevno sobo, kopalnico, spalnico in kuhinjo, komplet stopnic in nastavljiva stena pa pripomoreta k še bolj dinamični igri!

Priporočena starost: 3+
Material: les kavčukovca
Velikost izdelka: 54 x 27 x 47,1 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.