Vijoličen dostavni tovornjak

12.00

Uredite logistiko svojega malega PlanWorld sveta s tem vijoličnim dostavnim tovornjakom! Zasnovan z uporabo edinstvene kombinacije masivnega lesa in PlanWooda, vozilo skozi igro spodbuja otroško domišljijo. Popoln dodatek za lesene ali gumijaste cestne komplete!

Na voljo pri naših specializiranih trgovcih

Uredite logistiko svojega malega domišljijskega PlanWorld sveta s tem vijoličnim dostavnim tovornjakom! Zasnovan z uporabo edinstvene kombinacije masivnega lesa in PlanWooda, vozilo skozi igro spodbuja otroško domišljijo. Popoln dodatek za lesene ali gumijaste cestne komplete!

Priporočena starost: 3+
Material: les kavčukovca in PlanWood*
Velikost izdelka: 7,7 x 3,3 x 4,7 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila

*PlanWood: je inovativen, okolju prijazen in vzdržljiv material, ki so ga razvili pri PlanToys. Sestavlja ga 99% odpadne žagovine in 1% “E-zero” organskega lepila brez formaldehida, ki ju stisnejo in oblikujejo s termičnim postopkom.

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.